2011-11-23 15:16:17• hírek • Kocsis Zoltán

Cserbenhagyásos gázolás – egy héttel később derült ki

Nem mindennapi körülmények közepette szerzett tudomást kedden a Szatmár Megyei Rendőrség egy közlekedési balesetről: egy héttel az eset után.

A Szatmár Megyei Kórház Sürgősségi Osztályának munkatársai november 22.-én, kedden értesítette a rendőrséget, hogy beszállítottak egy 35 éves férfit, aki közlekedési baleset szindrómáit prezentálta.

A nyomozás során aztán kiderült, hogy Doru G. még november 15.-én, este 21.00 körül szenvedett közlekedési balesetet Szatmárnémetiben a Mircesti sétányon. A rendőrség azt is megállapította, hogy a K. Attila volt a gázolás elkövetője.

Az 50 éves férfi hátramenetben okozta a balesetet, majd anélkül, hogy értesítette volna a rendőrséget vagy a mentőket, elhagyta a helyszínt. Hogy az áldozat miért nem értesítette a hatóságokat, arról nem szól a rendőrségi jelentés.

Mivel Doru G. súlyos zúzódásokkal vonult kórházba, K. Atilla ellen eljárást kezdeményezést a rendőrség, két vádpontban: egyrészt gondatlanságból okozott súlyos testi sértés miatt,  másrészt közlekedési baleset helyszínének engedély nélküli elhagyása miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: